Wie zijn we? 

Met veel passie en engagement staat het team van Safe Space klaar om de verschillende initiatieven en werking succesvol te laten verlopen.  Het team bestaat uit professionals met een berg aan ervaring en een gezamenlijke passie voor alles omtrent jeugd en sociaal welzijn.

Bedrijfsteam

Saida El Fekri 

 - Oprichter & coördinator  - 
P
iloot van de werking. Matriarch en manusje-van-alles. Saida zorgt met haar organisatorisch talent dat alles vlekkeloos verloopt. Ze is altijd bereikbaar en staat paraat voor iedereen.

Miryam Belkadi

- Medeoprichter & klinische psychologe - 
Met haar passie en academische kennis zorgt ze voor workshops en activiteiten. Je kan ook bij haar terecht voor een goede babbel. 

Sihame Richa 

 - Pedagogisch medewerkster-
"juf" van dienst. Naast het creëren van een gevarieerd activiteitenaanbod , zorgt ze er ook voor dat jongeren de juiste begeleiding krijgen. Een doorzetter met een hart van goud.

Michaëla Sannicolò

- Pedagogisch medewerkster - 
Met een helpende hand bied ze hulp aan iedereen. Ze is een creatieve duizendpoot en zo zorgt ze mee voor een divers aanbod. Je zal haar tegen komen bij uiteenlopende activiteiten.  Bestuursleden

Vrijwilligers, jongeren, professionals en ervaringsdeskundige vervullen verschillende rollen binnen de werking. Zo zijn er enkel die zelfs deel uit maken van ons bestuur en mee de werking draaiend houden. 

Wil je weten wie onze bestuursleden zijn?