Wie zijn we? 

Met veel passie en engagement staat het team van Safe Space klaar om de verschillende initiatieven en werking succesvol te laten verlopen.  Het team bestaat uit professionals met een berg aan ervaring en een gezamenlijke passie voor alles omtrent jeugd en sociaal welzijn.

Bedrijfsteam

Saida 

 - Oprichtster & coördinator  - 

P iloot van de werking. Matriarch en manusje-van-alles.
Saida zorgt met haar organisatorisch talent dat alles vlekkeloos verloopt. Ze behoudt een goed overzicht over de hele werking. Met haar jarenlange ervaring en opgebouwde expertise is ze de verbinder tussen de doelgroep en diverse netwerken. Deze sterke dame is altijd bereikbaar en staat paraat voor ons allen.

Miryam

- Medeoprichtster & klinische psychologe - 

Met haar passie en academische kennis zorgt ze voor  een divers en interessant  aanbod, dat bestaat uit educatieve
 workshops en coole activiteiten. Hier reikt ze versterkende tools aan voor vrouwen en jongeren.  Daarnaast kan je bij haar terecht voor individuele gesprekken of simpelweg voor een goede babbel. 


Sihame

 - Pedagogisch medewerkster-

Naast het creëren van toffe activiteiten en empowerende workshops zorgt Sihame ervoor dat  onze jongeren en vrouwen de juiste ondersteuning krijgen. Binnen onze werking staat ze altijd klaar om een helpende hand te bieden waar nodig. 


Michaela

- Pedagogisch & OverKop medewerkster - 

Onze creatieve duizendpoot - ze biedt een helpende hand aan iedereen.  Je zal haar tegen komen op verschillende pleintjes in Antwerpen en binnen onze werking. Alsook is ze de brugfiguur van ons OverKophuis en  zorgt ze voor een vlotte communicatie tussen beiden partners organisaties (SafeSpace - Habbekrats) en externe netwerken. 

Hayat 

 - Persoonlijke boekhoudster-

Met haar organisatorisch brein biedt ze structuur in het team. Ze zorgt ervoor dat onze betalingen vlekkeloos verlopen en beheert onze financiële zaken. Voor administratieve vragen helpt ze je graag verder. Doorheen de week vind je haar in onze werking. 


Jolien

  - Pedagogisch & jeugdwerkster-

Onze  enthousiaste begeleidster staat klaar voor iedereen. Samen met Michaela staat ze in voor creatieve projecten. Alsook is ze onze schrijfster van dienst en zorgt ervoor dat de verslagen en projecten er feilloos uitzien.  Je zal tegen haar komen tijdens verschillende activiteiten op pleintjes en in onze werking. 

 

 Bestuursleden

Vrijwilligers, jongeren, professionals en ervaringsdeskundige vervullen verschillende rollen binnen de werking. Zo zijn er enkelen die deel uit maken van ons bestuur en mee de werking draaiend houden. 

Wil je weten wie onze bestuursleden zijn?