PROJECTEN

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen


Coronababbels 


De mens is een sociaal wezen en kan een goede babbel vaak gebruiken. De lockdown zorgt er dan ook voor dat mensen vaak zitten met opgekropte frustraties, stress en een tekort aan sociale interactie.  Voor deze mensen is het soms moeilijk om de situatie naar behoren aan te pakken. Een coronababbel helpt je hierbij.  Tips en tricks nodig om deze periode te overleven? Kom dan zeker eens langs tijdens de volgende babbel! 
        
                               lees verder
Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Versterkend Vrouwen Netwerk

Het versterkend vrouwennetwerk is een project waarin vrouwen terug in hun kracht worden gezet aan de hand van verschillende workshops. Ze kunnen bij ons ook terecht voor groepsgesprekken, individuele gesprekken en nazorgmomenten waar hun zorgvragen worden beantwoord. 

                               lees verder                                                                                                 
Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen


Women  TalkHeb jij nood aan een serieus gesprek? Zijn er onderwerpen waarover je wilt, maar niet kan praten? Zoek je vaak, met weinig succes, lotgenoten .  WomenTalk helpt je hierbij!  Dit platform moedigt vrouwen, uit kwetsbare groepen, met elkaar in gesprek te gaan over maatschappelijke en taboedoorbrekende thema’s. 

                                         lees verder

 

Youth TalkTijdens de youth talks worden de jongeren helemaal ondergedompeld in inspirationele verhalen van rolmodellen die streven naar een betere samenleving. Op deze manier worden stigma's en taboes doorbroken en er ontstaat een chille sfeer waar een ruimte is voor open dialoog

Klik hier  
Safe space heeft ook een uitgebreid vrije-tijds aanbod neem een kijkje

klik hier!
 
 

Scum Studios - Live Newsflash 😎 | Facebook

Wil weten meer weten over safe space in de media?

klik hier!