Ons team

Bij Safe Space zijn we trots op ons team van ervaren en toegewijde professionals. Onze oprichtster Saida is de drijvende kracht achter de organisatie en zorgt ervoor dat alles efficiënt en soepel verloopt. Medeoprichter Miryam is een gepassioneerde klinisch psychologe die een divers en waardevol aanbod van educatieve workshops en interessante activiteiten aanbiedt. Boekhoudster Hayat is een waardevolle aanwinst voor ons team als persoonlijke boekhoudster die ervoor zorgt dat alles op financieel vlak op orde blijft.

Onze jeugdwelzijnswerkers zijn enthousiaste en betrokken professionals, gepassioneerd over het werken met jongeren en vastbesloten om een positieve impact te hebben op hun levens. Samen vormen zij een waardevol en betrokken team, altijd klaar om jongeren te ondersteunen en te begeleiden op een respectvolle en empatische manier.

Onze missie is om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren voor jongeren, en we nodigen jongeren en ouders uit om ons te bezoeken en deel te nemen aan onze activiteiten en diensten. Onthoud dat we altijd hier zijn voor jou en dat je altijd welkom bent.


Ons team

Saida

Oprichtster

Saida is niet alleen de oprichtster van Safe Space, maar ook de drijvende kracht achter de organisatie. Als coordinator zorgt zij ervoor dat alles efficiënt en soepel verloopt. Met haar jarenlange ervaring en uitmuntend organisatietalent, is zij in staat om de doelgroep en diverse netwerken op een effectieve manier te verbinden. Dankzij haar expertise en toewijding is zij een onmisbare steunpilaar voor iedereen binnen onze organisatie. Saida is altijd bereikbaar en staat klaar om te helpen en te ondersteunen waar nodig.

Miryam

Mede-oprichtster

Miryam is een van de medeoprichters van Safe Space en een gepassioneerde klinisch psychologe. Met haar academische kennis en ervaring biedt ze een divers en waardevol aanbod van educatieve workshops en interessante activiteiten. Hierdoor worden de deelnemers voorzien van de juiste tools om zichzelf te versterken en groeien. Bovendien is zij steeds bereikbaar voor individuele gesprekken en een luisterend oor voor wie dat nodig heeft.

Hayat 

Boekhoudster

Hayat is een waardevolle aanwinst voor ons team als persoonlijke boekhoudster. Ze beheert onze financiële zaken met haar uitstekende organisatorische vaardigheden, waardoor alles efficiënt en soepel verloopt. Of het nu gaat om betalingen of administratieve vragen, zij staat altijd klaar om te helpen en te ondersteunen. Haar aanwezigheid in onze werking garandeert dat alles op financieel vlak op orde blijft en dat we ons kunnen richten op onze missie.

Sid

Jeugdwerker

Door zijn passie voor de wereld en zijn uitgebreide talenkennis kan Sid als Jeugdwerker een mooie brug slaan tussen de verschillende culturen die samenkomen bij Safe Space. Samen met collega Rayhana creëren en organiseren ze wekelijks creatieve en boeiende activiteiten om zo de kinderen en jongeren op laagdrempelige manier te prikkelen en bepaalde vaardigheden aan te leren. Een leuk weetje over Sid is dat hij perfect Arabisch spreekt en dat hij dit gewoon op zichzelf heeft geleerd.


Jamal

Jeugdwelzijnwerker 


Anne

Coach VVN

Anne heeft een hart voor mensen en de wereld waarin we leven. Haar interesse in verschillende culteren en expertise als coach in persoonlijke ontwikkeling en loopbaanbegeleiding zorgen ervoor dat Anne zich als een vis in het water voelt bij Safe Space waar ze vrouwen en jongeren ondersteunt om in hun kracht te komen en hun plek in de samenleving te vinden.

Raissa

Psychologe en brugfiguur OverKop

Raissa is echt een multitalent, als psychotherapeute en psychologe is ze gepassioneerd door mensen  en de samenleving. Met haar inzicht en kennis  functioneert Raissa als brugfiguur tussen  Safe Space  en Habbekrats en  als overkop-psychologe. Ook vertegenwoordigd Raissa Overkop bij 1gezin 1plan. Een leuk weetje is dat naast een talenknobbel Raissa een echte luchtacrobate is! 

Sihame

Pedagogisch medewerkster

De Sociale adviseurs zijn in goede handen bij Sihame.  Op zachtaardige maar daadkrachtige wijze zorgt Sihame ervoor dat het team van vrijwilligers de juiste ondersteuning en vorming krijgen voor het organiseren van de interessante home party’s rond verschillende maatschappelijke thema’s. Sihame staat ook altijd klaar voor iedereen voor gewoon een praatje of een luisterend oor.