Ons team

Bij Safe Space zijn we trots op ons team van ervaren en toegewijde professionals. Onze oprichtster Saida is de drijvende kracht achter de organisatie en zorgt ervoor dat alles efficiënt en soepel verloopt. Medeoprichter Miryam is een gepassioneerde klinisch psychologe die een divers en waardevol aanbod van educatieve workshops en interessante activiteiten aanbiedt. Boekhoudster Hayat is een waardevolle aanwinst voor ons team als persoonlijke boekhoudster die ervoor zorgt dat alles op financieel vlak op orde blijft.

Onze jeugdwelzijnswerkers zijn enthousiaste en betrokken professionals, gepassioneerd over het werken met jongeren en vastbesloten om een positieve impact te hebben op hun levens. Samen vormen zij een waardevol en betrokken team, altijd klaar om jongeren te ondersteunen en te begeleiden op een respectvolle en empatische manier.

Onze missie is om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren voor jongeren, en we nodigen jongeren en ouders uit om ons te bezoeken en deel te nemen aan onze activiteiten en diensten. Onthoud dat we altijd hier zijn voor jou en dat je altijd welkom bent.


Ons team

Miryam

Mede-oprichtster

Miryam is een van de medeoprichters van Safe Space en een gepassioneerde klinisch psychologe. Met haar academische kennis en ervaring biedt ze een divers en waardevol aanbod van educatieve workshops en interessante activiteiten. Hierdoor worden de deelnemers voorzien van de juiste tools om zichzelf te versterken en groeien. Bovendien is zij steeds bereikbaar voor individuele gesprekken en een luisterend oor voor wie dat nodig heeft.

 miryam@safespacevzw.be

 0495 31 37 43

Hayat 

Boekhoudster

Hayat is een waardevolle aanwinst voor ons team als persoonlijke boekhoudster. Ze beheert onze financiële zaken met haar uitstekende organisatorische vaardigheden, waardoor alles efficiënt en soepel verloopt. Of het nu gaat om betalingen of administratieve vragen, zij staat altijd klaar om te helpen en te ondersteunen. Haar aanwezigheid in onze werking garandeert dat alles op financieel vlak op orde blijft en dat we ons kunnen richten op onze missie.

 hayat@safespacevzw.be  

 0488 01 32 32 


                   

Ayoub

Jeugdwelzijnwerker 


 Ayoub@safespacevzw.be


Harmony

Jeugdwelzijnswerker


 harmony@safespacevzw.be

 0492 42 67 61