Iedereen Verdient Vakantie

Iedereen Verdient Vakantie is er voor mensen met een beperkt budget, een beperking of een specifieke vraag als het gaat om vakantie. We begrijpen dat sommige mensen nood hebben aan een dagje weg of vakantie, maar niet zo gemakkelijk kunnen vertrekken. 

Daarom hebben we een netwerk van toeristische partners opgebouwd die kortingen aanbieden voor onze klanten. Er zijn ondertussen meer dan 600 partners die zich aangesloten hebben bij ons netwerk. In ons aanbod vind je daguitstappen, vakantieverblijven, groepsverblijven en georganiseerde vakanties. 

We willen ervoor zorgen dat iedereen de kans krijgt om te ontspannen en te genieten van een welverdiende vakantie, ongeacht hun budget of beperkingen. Kijk gerust rond op onze website om te zien welke opties er beschikbaar zijn voor jou en je gezin. 

Meer informatie vind je op de website www.iedereenverdientvakantie.be

 

Ontdek

Wilt u ook op vakantie?

De medewerkers van Rap Op Stap Antwerpen Noord staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te helpen met het maken van een afspraak. U kunt hun bereiken via ons telefoonnummer 0488 01 32 32 of via mail rapopstap@safespacevzw.be

Het Rap op stap Kantoor is open op dinsdag en donderdag telkens van 10u tot 14u.

Bij Safe Space vzw geloven we dat iedereen het recht heeft om op vakantie te gaan, ongeacht hun budget of beperkingen. Daarom biedt Rap Op Stap een scala aan betaalbare reisopties aan, zodat u en uw gezin een onvergetelijke vakantie kunnen beleven. Of u nu op zoek bent naar een daguitstap, een verblijf in een vakantiehuis of een georganiseerde groepsreis, wij hebben iets voor iedereen. 

Dankzij hun netwerk van toeristische partners, kunnen zij kortingen aanbieden aan onze klanten zoals nooit eerder gezien!