Levensloopbaancoaching/activering 


Welkom bij Activering Safe Space vzw - GemmA: jouw toegewijde partner in activering en persoonlijke groei. Bij Safe Space vzw - GemmA begrijpen we dat het vinden van de juiste opleiding, het aangaan van nieuwe uitdagingen of het verwezenlijken van je dromen niet altijd eenvoudig is. Daarom hebben we een veilige en ondersteunende omgeving gecreëerd waarin we jou aan de hand van verschillende projecten (Link naar onder) de nodige begeleiding op maat kunnen aanbieden. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, een passende opleiding of heb je hulp nodig in het verwezenlijken van jouw droom, wij kunnen je alvast op weg helpen en ondersteunen om bewuster in het leven te staan en keuzes te maken. Bij Safe Space vzw - GemmA geloven we in het belang van een aanpak op maat. We luisteren naar jouw verhaal en brengen dit graag samen in kaart, en bieden op basis daarvan persoonlijk advies en begeleiding, of het nu gaat om het ontdekken van je interesses, het opbouwen van zelfvertrouwen, of het aanleren van nieuwe vaardigheden of het loskomen van belemmerende overtuigingen. Dus, als je klaar bent om de volgende stap te zetten in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling, neem dan contact met ons op. Samen kunnen we jouw dromen realiseren en een positieve verandering in jouw leven teweegbrengen. 

Safe Space vzw - GemmA: waar activering, empowerment samenkomen. Projecten:

 • Be Inpowered: individuele coaching, groepssessies, workshops, buddy werking en kennismaken met het bedrijfsleven 

• Be Inspired: Open aanbod: Inspiratiesessies met rolmodellen, Safe Hub GemmA: Steunpunt Gender en Migratie is een samenwerking tussen stad Antwerpen en partners Safe Space vzw, GAMS en HWA –Humanitarian Welfare Association.

Safe Hub


Ontdek een wereld van kennis en groei!

Stap binnen bij Safespace VZW en laat je inspireren door een boeiende reis naar persoonlijke ontwikkeling en verrijkende kennis. Of je nu een boekenliefhebber bent, jezelf wilt verdiepen in persoonlijke groei, carrièrevragen hebt of gewoon rustig wilt studeren, bij ons ben je aan het juiste adres!